Manja slova Veća slova RSS

Direktorati u Ministarstvu

 
 
 
 

Lj.J.

MPA

 

>

Najava: Potpisivanje Zajedničke deklaracije o namjeri saradnje u vezi sa programom rada za period 2015-2017. godine između Ministarstva pravde Crne Gore i Saveznog ministarstva pravde i zaštite potrošača Savezne Republike Njemačke

Datum objave: 25.11.2015 13:40 | Autor: D. P.

Ispis Štampaj stranicu


Ministar pravde Zoran Pažin i državna sekretarka Ministarstva pravde i zaštite potrošača Savezne Republike Njemačke Stefani Hubig, potpisaće sjutra, 26. novembra 2015. godine Zajedničku deklaraciju o namjeri saradnje u vezi sa programom rada za period 2015-2017. godine između Ministarstva pravde Crne Gore i Saveznog ministarstva pravde i zaštite potrošača Savezne Republike Njemačke.

Svečano potpisivanje Zajedničke deklaracije održaće se u u Vili „Gorica“ sa početkom u 17.00 sati, nakon čega će zvaničnici dati izjave za medije.

Zajednička deklaracija predstavlja implementacioni dokument Zajedničke izjave o saradnji koja je između dva ministarstva potpisana 10. juna 2014. godine u Berlinu. Pored potpisivanja Zajedničke izjave o saradnji koja je za cilj imala jačanje saradnje dva ministarstva pravde, a samim tim i ukupne bilateralne saradnje, Program saradnje precizno definiše i konkretne aktivnosti za sprovođenje Zajedničke izjave.

 

Služba za odnose s javnošću obezbijediće video i foto materijal koji će biti dostupan na serveru Vlade Crne Gore.

 

Novinari i snimatelji koji nemaju godišnju akreditaciju treba od Vladine Službe za odnose s javnošću da pravovremeno zatraže izdavanje dnevne akreditacije i to slanjem dopisa na memorandumu medija potpisanom od strane odgovornog lica na adresu elektronske pošte pr@gov.me ili telefaksom na broj +382 20 482 938.